Gastouder als ondernemer
Veel gastouders merken hun inkomsten aan als inkomsten uit overige werkzaamheden. Echter veel gastouders kunnen worden aangemerkt als ondernemer. Zij dienen wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Door onze expertise weten wij precies aan welke voorwaarden jij moet voldoen.Dit kan je duizenden euro's aan belastingvoordeel opleveren.

Als je kan worden aangemerkt als ondernemer en je voldoet aan de voorwaarden dan heb je namelijk recht op toepassing van de zelfstandigenaftrek en (de eerste 3 jaar) de startersaftrek. Deze aftrekpost (tezamen met de MKB-vrijstelling) levert jou enkele duizenden euro's per jaar aan belastingteruggaaf op.

Tot 5 jaar terug
Niet alleen voor de toekomst (dus zolang je gastouder bent), maar ook met terugwerkende kracht over de afgelopen 5 jaar. Dit kan je dus vele duizenden euro's extra opleveren.

Wil je ook weten of je in aanmerking komt voor een belastingteruggaaf bel of email ons dan voor een vrijblijvend gesprek

Tarieven
Als je een Zilver- of Goud-abonnement bij ons hebt afgesloten dan worden deze belastingteruggaven door ons verricht op basis van "no-cure-no-pay". 
Dit betekent dat wij alleen recht hebben op een vergoeding indien daadwerkelijk de belastingteruggaaf aan je wordt uitbetaald of wordt verrekend.
De vergoeding bedraagt een bepaald percentage van het terugontvangen of verrekende bedrag.

De "no cure-no pay"procedure geldt uitsluitend ten aanzien van procedures die betrekking hebben op de vraag of je aan te merken bent als ondernemer of niet.


  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?