Bezwaar- en beroepsprocedure
Indien de belastingdienst jouw inkomsten aanmerkt als resultaat uit overige werkzaamheden en niet als winst uit onderneming, dan kan je daartegen in bezwaar gaan. Middels een verzoekschrift kan je zelfs tot 5 jaar teruggaan.

Indien de belastingdienst het bezwaar- of verzoekschrift afwijst, dan kan je in beroep gaan bij de rechtbank en in hoger beroep bij het Gerechtshof. Wij dienen voor jou het beroepschrift in, stellen de pleitnota op en vertegenwoordigen jou op de rechtszitting.


Abonnement fiscale rechtshulp
Het voeren van een belastingprocedure door een fiscaal-jurist kost normaal vele duizenden euro's. Als je echter een Zilver- of Goud-abonnement bij ons hebt afgesloten, dan voeren wij deze procedures op "no cure-no pay"basis. Dat houdt in dat wij alleen vergoed worden indien wij de zaak voor jou winnen.  Als je niets terugkrijgt hoef je ons dus niets te betalen.

Indien wij de zaak voor jou winnen, dan hebben wij recht op de door de belastingdienst of rechter toegekende (proces) kostenvergoeding + 20% (exclusief Omzetbelasting) van de daadwerkelijk door jou ontvangen of verrekende belastingteruggaaf.

De "no cure-no pay"procedure geldt uitsluitend ten aanzien van procedures die betrekking hebben op de vraag of je aan te merken bent als ondernemer of niet.

  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?