Vaak worden jouw inkomsten als gastouder door de belastingdienst in de vooringevulde aangifte aangemerkt als resultaat uit overige werkzaamheden in plaats van winst uit onderneming.
Dit kan jou echter vele duizenden euro's per jaar schelen. Het is daarom zeker de moeite waard om dit door een gespecialiseerd adviseur zoals De Kroon Adviseurs te laten controleren.

Wij verzorgen jouw aangifte inkomstenbelasting vanuit onze expertise in de gastouderopvang branche. Wij controleren of jouw inkomsten zijn aan te merken als resultaat uit overige werkzaamheden of als winst uit onderneming. Wij zorgen ervoor dat je gebruik maakt van alle fiscale aftrekposten en vrijstellingen waar jij recht op hebt.

Laat daarom jouw aangifte inkomstenbelsting verzorgen door een fiscale professional en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Hierin leggen wij precies uit of en onder welke voorwaarden je in aanmerking kan komen voor de fiscale ondernemersfaciliteiten en aftrekposten.

Wij zijn geregistreerd bij de belastingdienst als belastingconsulent en kunnen daardoor gebruik maken van de belastingconsulentenregeling. Hierdoor kunnen wij voor jou eenvoudig uitstel krijgen voor de indiening van jouw aangifte, indien dat nodig is. De aangifte wordt door ons gedaan via de professionele aangiftesoftware van Nextens, zodat wij jouw aangifte direct zelf kunnen indienen bij de belastingdienst.

 

  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?