Belastingteruggaaf


Deskundigheid

Wij hebben reeds voor honderden gastouders door heel Nederland hoge belastingteruggaven geregeld.

 
Ervaring

Ons team heeft jarenlang ervaring in het voeren van bezwaarschriftenprocedures met de belastingdienst..

 

 

 


Gastouder als ondernemer
Veel gastouders merken hun inkomsten aan als inkomsten uit overige werkzaamheden. Echter veel gastouders kunnen worden aangemerkt als ondernemer. Zij dienen wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Door onze expertise weten wij precies aan welke voorwaarden u moet voldoen.Dit kan u duizenden euro's aan belastingvoordeel opleveren.

 

Als u kan worden aangemerkt als ondernemer en u voldoet aan de voorwaarden dan hebt u namelijk recht op toepassing van de zelfstandigenaftrek en (de eerste 3 jaar) de startersaftrek. Deze aftrekpost (tezamen met de MKB-vrijstelling) levert u enkele duizenden euro's per jaar aan belastingteruggaaf op.

 

Tot 5 jaar terug
Niet alleen voor de toekomst (dus zolang u gastouder bent), maar ook met terugwerkende kracht over de afgelopen 5 jaar. Zo kunt u in één keer een belastingteruggaaf ontvangen van gemiddeld € 13.500.

 

Wilt u ook weten of u in aanmerking komst voor een belastingteruggaaf bel of email ons dan voor een vrijblijvend gesprek

 


Tarieven
Deze belastingteruggaven worden door ons verricht op basis van "no-cure-no-pay".

 

Dit betekent dat wij alleen recht hebben op een vergoeding indien daadwerkelijk de belastingteruggaaf aan u wordt uitbetaald of wordt verrekend.

 

De vergoeding bedraagt een bepaald percentage van het terugontvangen of verrekende bedrag.

 

W