Onze diensten

Belastingaangifte

Wij zien dat veel gastouders hun inkomsten uit de gastouderopvang verkeerd invullen in hun aangifte inkomstenbelasting. Namelijk als resultaat uit overige werkzaamheden in plaats van winst uit onderneming. Hierdoor betalen zij duizenden euro's teveel aan inkomstenbelasting.


Krijg belasting terug

Veel gastouders merken hun inkomsten aan als inkomsten uit overige werkzaamheden. Echter veel gastouders kunnen worden aangemerkt als ondernemer. Zij dienen wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Door onze expertise weten wij precies aan welke voorwaarden u moet voldoen.Dit kan u duizenden euro's aan belastingvoordeel opleveren.


Bezwaar & beroep

Indien de belastingdienst uw inkomsten aanmerkt als resultaat uit overige werkzaamheden en niet als winst uit onderneming, dan kunt u daartegen in bezwaar gaan. Middels een verzoekschrift kunt u zelfs tot 5 jaar teruggaan.

 

Indien de belastingdienst het bezwaar- of verzoekschrift afwijst, dan kunt in beroep gaan bij de rechtbank en in hoger beroep bij het Gerechtshof. Wij dienen voor u het beroepschrift in, stellen de pleitnota op en vertegenwoordigen u op de rechtszitting.